Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Auto stalling

Een auto is een ideaal voertuig, naast dat het lekker snel gaat en je overal heen kunt waar je heen wilt, is de auto ook nog comfortabel en zit je altijd droog. Nadelen zijn er ook voor een auto, maar deze kunnen het niet opnemen tegen de vele voordelen. Naast de eerder genoemde voordelen bent u ook niet afhankelijk van andere personen in uw omgeving die kabaal maken of bijvoorbeeld in het openbaar bellen. Toch kunnen zich periodes voordoen dat u uw auto niet nodig heeft, dan staat uw auto een tijd stil.

Auto stalling

Wanneer u uw auto niet nodig heeft, zal het geen ideale situatie betreffen wanneer deze in de weg staat. Als u hier last van heeft is het stallen op een andere locatie een hele goede mogelijkheid. Daarbij is het niet goed voor de auto wanneer u deze in barre winterse tijden in de kou laat staan. Het tijdelijk buiten gebruik zijn van uw auto kan voorkomen wanneer u de verzekering een tijd stop gezet heeft, wanneer u simpelweg geen plek heeft, wanneer de auto een hobby van uw is, wanneer het juist een project betreft of wanneer het een oldtimer is en deze alleen in de zomer wilt gebruiken. In alle situaties kunt u terecht bij Stalling & Opslag en geniet u vele voordelen en dat al voor 25 euro per m2 per jaar!

Geniet vele voordelen

Wanneer u er voor kiest om met Stalling & Opslag in zee te gaan, zult u hier geen spijt van krijgen. Zo bieden wij u vele voordelen waaronder het wassen van uw auto. Bij de stallingsruimte heeft u de mogelijkheid om uw eigen auto te wassen. Daarbij is het stallen zeer verantwoord aangezien de stalling volledig beveiligd is. Ook de fysieke staat van uw auto zal gewaarborgd blijven, de stalling is zowel tocht- als vorstvrij.

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681