Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Caravan stalling

Bent u op zoek naar een plek om uw caravan, camper, boot, oldtimer en dergelijken te stallen en hem ten aller tijden op kunt halen? Dan is Stalling Opslag gelegen in Stramproy de ideale caravan stalling voor uw caravan. Ook wanneer u op grote afstand van de stalling woont is dit geen probleem, binnen de prijs is namelijk een haal- en brengservice inbegrepen. Hier kunt u 2 maal per jaar een beroep op doen. Maakt u zich geen zorgen over de verzorging van uw camper, caraven of oldtimer. Bij ons hoeft u hem niet brandschoon aan te leveren en wanneer u hem persoonlijk komt brengen kunt u hem ter plekken wassen indien u dat nodig acht!

De zekerheden van onze caravan stalling

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om bij ons uw rij- en/of vaartuig te stallen bent u verzekert van een droge, overdekte stalling. Zodoende gaat de staat van uw product zeker niet achteruit! We zijn niet alleen de juiste plek voor uw caravan te stallen. Wat de stallingsfaciliteit van Stalling Opslag zo uniek maakt is zijn hoge doorrijhoogte van maar liefst 5 meter! Hierdoor is het stallen van (zeil)boten zeker geen probleem. U kunt ten alle tijden bij uw rij- en/of vaartuig, laat dit dan wel 2 werkdagen uur van tevoren weten, zo kunnen wij u begeleiden naar uw eigendom. Dit doen we om diefstal een halt toe te roepen.

Verzekeren tegen schade

Om conflicten tegen te gaan verzoeken wij u vriendelijk om uw eigendom zelf te verzekeren. Wanneer u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen met behulp van de contact pagina.

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681