Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Motor Stalling

De motor is een zeer geschikt voertuig voor over de weg, zo is de motor zeer wendbaar en ook nog eens snel. In sommige gevallen is de motor zelfs te snel en pakt u eenvoudig boetes bij het motorrijden. Toch is het in de meeste gevallen dat de motorrijder op de motor zit voor zijn plezier bij een aangename temperatuur. De meeste motorrijders bergen hun motor in de winter dan ook op en gaan er in de zomermaanden op uit. In grote groepen, in duo's en soms gewoon alleen genieten van het weer en van de motor. 

Motor in de winter

In de winter zijn er op de Nederlandse wegen weinig motorrijders te vinden, enkele uitzonderingen daar gelaten. In de grauwe wintermaanden is het motorrijden gevaarlijker en tevens niet comfortabel. In de meeste gevallen worden de motoren in een schuurtje gestald of er wordt een dekkleed overheen getrokken. Voorzorgsmaatregelen worden in deze gevallen genomen, maar toch kan het beter. De motor is ten slotte een waardevol vervoersmiddel waar behoedzaam mee omgesprongen dient te worden. Daarom is het stallen van uw motor in de wintermaanden een reële en betaalbare oplossing. 

Voordelen Stalling & Opslag

Bij Stalling & Opslag bent u op het juiste adres om uw motor op verantwoorde wijze te stallen. Ook heeft Stalling & Opslag u vele voordelen te bieden zodat uw motor haar in goede staat zal blijven en u na de wintermaanden weer met een goed gevoel de weg op kunt. Uw motor staat bij onze motor stalling faciliteit geheel droog in de tocht- en vorstvrije stalling. Daarbij biedt Stalling & Opslag u de mogelijkheid om uw motor helemaal te wassen voordat uw motor de stalling in gaat, ook kunt u uw motor wassen voordat u weer voor het eerst de weg op gaat. 

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681