Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Stalling

Veilig en droog stallen van uw voertuig in de regio Midden-Limburg? Stalling & Opslag in Stramproy, gemeente Weert, is de ideale partner om uw caravan, vouwwagen, aanhanger of boot voordelig en verantwoord te stallen voor slechts €20 per m2 per jaar. Naast deze voertuigen kunt u bij de Stalling & Opslag in Stramproy ook terecht voor het stallen van de voertuigen camper, vrachtwagen en auto voor slechts €30 per m2 per jaar.

Mogelijkheden van onze loods

De grote loods bied voor alle voertuigen vele mogelijkheden. De loods is in zijn geheel overdekt en afgesloten, dit zorgt er voor dat uw vouwwagen, caravan, camper of ander voertuig altijd droog staat en tevens tochtvrij! Daarnaast is de loods zeer eenvoudig bereikbaar en is deze gevestigd op bewaakt terrein.

Voordelen van onze stalling

Ook heeft de stalling in Weert vele exclusieve voordelen te bieden. Stalling & Opslag biedt u de mogelijkheid om ter plaatsen uw voertuig in zijn geheel te reinigen. Dit is mogelijk op de locatie van de stalling. Is uw voertuig extreem hoog? Ook deze hoge voertuigen zijn bij de overdekte stalling meer dan welkom. De loods biedt met een doorrijhoogte van maar liefst 5 meter ruimte voor de hoogste voertuigen.

Tarieven

Wilt u een uitgebreid overzicht van het stallen van uw caravan, camper, aanhanger of andere voertuig? Bekijk dan snel hier de tarieven van Stalling & Opslag.

Kortom: van het stallen van uw camper, caravan, boot, aanhanger of oldtimer tot het opslaan van goederen in een overdekte loods met verharde vloer moet u bij Stalling & Opslag zijn in Stramproy, Midden-Limburg.

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681