Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Goedkope opslag

Wanneer u op zoek gaat naar een opslagruimte voor uw goederen, dan komen daar vele vragen bij kijken. Zo kan er in uw hoofd rondspelen wat nu een goede prijs is voor het opslaan van uw spullen. Maar kunnen er ook vragen spelen over de veiligheid van de opslag. Daarnaast zijn er nog vele onduidelijkheden die lang onbeantwoord kunnen blijven, vindt daar nu antwoord op en tref hier de ideale partner voor het opslaan van goederen in de omgeving Weert.

Stalling & Opslag

In Stramproy is Stalling & Opslag te vinden, deze verhuurder van magazijnruimte en opslagruimte is de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar een grote opslagplaats. Stalling & Opslag heeft u opslagruimtes te bieden vanaf 300 m2 tegen een zeer scherpe prijs. Tegenover is de overige aanbieders is Stalling & Opslag zeer goed geprijsd en heeft het daarbij vele voordelen te bieden. De scherpe prijs die bij Stalling & Opslag gehanteerd wordt komt neer op €30,- per vierkante meter per jaar. Hierbij kunt u in de hoogte werken waardoor u het maximale uit uw opslagruimte kunt halen.

Kwalitatieve opslagruimte voor een scherpe prijs

De goedkope opslagruimte van Stalling & Opslag heeft op het gebied van kwaliteit enorm veel te bieden. Zo is de ondergrond 100% verhard, dit bevorderd het opslaan, laden en lossen ten zeerste. Daarbij is de doorrijhoogte van de te huren opslagruimte en magazijnruimte maar liefst 5 meter, zo kunt u met alle voertuigen laden en lossen bij Stalling & Opslag. Ook is de bewaakte opslagruimte zeer veilig en zowel tocht- als vorstvrij.

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681