Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Boot stalling

Bij vele stallingsfaciliteiten is het stallen van uw boot een probleem, deze neemt namelijk veel plaats in beslag in is vaak enkele meters hoog. Gelukkig is onze hal hier een uitzondering op, we hebben namelijk een unieke doorrijhoogte van maar liefst 5 meter! Voor het stallen van uw boot betaald u slechts €30 per m2 per jaar, dit gaat over de uiterste breedte als mede de lengte. Aangezien u niet al varend met uw boot bij onze stalling kunt komen zal u deze op een aanhangwagen/trailer moeten vervoeren. Nu komen we ook meteen bij onze gratis haal en breng service! Hier kunt u 2 keer per jaar gebruik van maken mits u in het bezit bent van een trailer. Laat dit dan wel 2 werkdagen van te voren weten. De reden hiervoor is om onze logistieke planning op orde te krijgen.        

Waarom Stalling & Opslag

Uw keuze om uw boot te stallen bij Stalling Opslag niet geheel verrassend. Vele zijn u al voor gegaan en profiteren nog steeds van onze lage prijzen, goede service en duidelijke afspraken. Uw voertuig zal niet naar buiten worden verplaatst waardoor bijvoorbeeld roestvorming kan ontstaan. Onze loods is voorzien van een verharde ondergrond waardoor er ook geen slijtage kan ontstaan.

Bootstalling, onze service

Het ophalen van uw boot vormt uiteraard geen enkel probleem, let wel op dat u dit 2 werkdagen van tevoren kenbaar maakt. We begeleiden u dan naar uw eigendom, dit geldt voor elke bezoeker van onze Stalling en Opslag faciliteit om diefstal tegen te gaan. 

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681