Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Camper stalling

Bent u in het bezit van een camper, een camper waarin u heel de vakantie doorbrengt inclusief vervoer en verblijf en waar u in de zomermaanden ontspant en helemaal tot rust komt. Zodra uw mentale gesteldheid weer op orde is, keert u gewoon weer terug in het dagelijkse leven en is er geen plaats meer voor vakanties met de camper. Vanaf dat moment komt de camper op het tweede plan en staat deze weer aan de kant. Maar wat doet u wanneer u geen plaats heeft om de camper aan de kant te zetten? Deze een jaar lang ergens neer zetten wanneer u hier liever niet tegenaan kijkt of wanneer deze op een hinderlijke plek staat is geen ideale situatie.

Camper stalling bij Stalling & Opslag

Om deze situatie toch in een ideale situatie om te buigen waarbij u geen last heeft van uw camper, maar toch verzekerd bent dat deze veilig gestald staat, dan kunt u bij onze camper stalling terecht. Stalling & Opslag beschikt over een perfecte stallingsruimte waar uw camper geplaatst kan worden. Deze stallingsruimte is voorzien van een doorrijhoogte van maar liefst 5 meter, waardoor wij iedere camper kunnen ontvangen. Daarnaast bieden wij u nog vele andere voordelen waardoor Stalling & Opslag voor u de ideale partner is.

Kies voor Stalling & Opslag en geniet van vele voordelen

Naast eerder genoemde voordelen als een hoge doorrijhoogte en een bekwame behandeling, staat u camper tevens zeer veilig gestald bij Stalling & Opslag te Stramproy. De stalling is op eigen terrein waardoor uw camper zeer veilig staat, daarbij is de stallingsruimte afgesloten. Ook biedt Stalling & Opslag u de mogelijkheid om uw camper in zijn geheel te wassen. Zo kunt u na een vakantie uw camper schoon stallen en de volgende vakantie zonder zorgen beginnen. Daarbij is de stalling overdekt, tocht- en vorstvrij.

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681