Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Loods te huur

Stalling & Opslag is een faciliteit dat zich heeft toegewijd op het stallen van caravans, boten, campers, oldtimers, vrachtwagens, aanhangers en vouwwagens. Daarnaast biedt het ook ruimte aan bedrijven om hun goederen (tijdelijk) op te slaan. De opslagfaciliteit heeft een totale oppervlakte van 700 m2. Hiervan is ongeveer de helft gereserveerd voor stalling gedeelte en de andere helft voor het opslag gedeelte. Echter is de indeling variabel en kunnen we naar behoeften van onze klanten de ruimtes aanpassen.

Tarieven

Voor het Stalling & Opslag gedeelten gelden verschillende tarieven. Hieronder vindt u een prijs overzicht. Alle gehanteerde prijzen zijn gebaseerd op het aantal m2 dat men in gebruik neemt, vervolgens is de prijs per m2 per jaar.

Opslag

€30 per m2 per jaar

Stalling

  • Vrachtwagen, auto en camper €30 per m2 per jaar
  • Caravan, vouwwagen, aanhanger, boot eveneens €30 per m2 per jaar

De voordelen van Stalling & Opslag

Wanneer u besluit om 'in zee te gaan' met Stalling & Opslag profiteert u van erg veel voordelen. Naast dat we in erg veel gevallen de helft goedkoper zijn dan onze concurrenten hebben we ook andere standaard afspraken. Stallen en opslaan gebeurt altijd in onze windvrije overdekte en regenvrije loods met verharde ondergrond. Zodoende zijn al uw spullen beschermd tegen de elementen en gaat de kwaliteit ervan niet verloren. Daarnaast bieden we een unieke doorrijhoogte van 5 meter! Zeer geschikt voor boten en vrachtwagens. Wanneer u besluit om uw vouwwagen, aanhanger, caravan of boot met trailer bij ons besluit te stallen kunt u tevens 2 keer per jaar gratis gebruik maken van onze haal en breng service!

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681