Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Veilige Opslag

Het klinkt zo eenvoudig, maar een veilige opslag vinden is niet eenvoudig. Wanneer u op zoek gaat naar een veilige opslagruimte komen hier enorm veel verschillende zaken bij kijken en kan de zoektocht  lang duren. De een vindt het belangrijk dat hij of zij op ieder moment bij haar goederen kan, de ander stelt juist eisen aan de veiligheid van de opslagruimte. Ook is het goed denkbaar dat grote bedrijven willen dat er verschillende personen bij de goederen kunnen in de veilige opslagruimte, die perfect te gebruiken is als magazijnruimte.

Stalling & Opslag

Een partner waarbij u geniet van zowel goede kwalitatieve als financiële aspecten is Stalling & Opslag gelegen in Stramproy, gemeente Weert. De opslagruimte die Stalling & Opslag te bieden heeft is voorzien van vele voordelen en is tevens zeer scherp geprijsd. Zo betaald u bij Stalling & Opslag slechts €30,- per vierkante meter per jaar. Deze vierkante meter wordt nog meer waard doordat u ook in de hoogte veilig kunt opslaan.

Laden en lossen

Doordat de goederen niet eeuwig opgeslagen zullen blijven in de opslagruimtes en magazijnruimtes, heeft Stalling & Opslag ook een oplossing voor het laden en lossen. Allereerst is de volledige ondergrond verhard, zowel voor het laten en lossen als het opslaan van goederen is dit een ideale situatie. Daarbij is de doorrijhoogte van de veilige opslag maar liefst 5 meter hoog, dit zorgt ervoor dat u met alle voertuigen kunt laden en lossen. Ook wanneer u kijkt naar de veiligheid is het een zeer veilige opslag. De opslag is compleet beveiligd en is gelegen op eigen terrein. Daarnaast is de veilige  opslag geheel vorst- en tochtvrij.

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681