Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Magazijn huren

U bent met uw bedrijf in het bezit van een grote partij goederen. De zaken lopen op rolletjes maar voldoende ruimte voor uw goederen heeft u inmiddels niet meer. In dat geval kunt u terecht bij Stalling & Opslag voor het huren van magazijnruimte. Met het huren van een extra magazijnruimte maakt u het uzelf enorm veel eenvoudiger en kunt u met een gerust hart uw spullen achterlaten in de opslagruimtes.

Vele voordelen

De opslagservice van Stalling & Opslag biedt u enorm veel voordelen. Zo is Stalling & Opslag de ideale partner wanneer u op zoek bent naar een opslagruimte of magazijnruimte waar u grote partijen goederen kwijt kunt wanneer u wilt. Ook het afleveren en ophalen van goederen verloopt zeer soepel doordat de doorrijhoogte van de opslagruimte maar liefst 5 meter betreft . Daarbij is de vloer verhard en begeeft de opslag op eigen terrein waardoor u altijd bij uw opslag terecht komt.

Veilige magazijnruimte

Doordat de te huren magazijnruimte op eigen terrein gelegen is, is deze volledig bewaakt. Daarbij is de gehele magazijnruimte beveiligd zodat uw goederen op de juist plek opgeslagen zijn. Ook is het magazijnruimte zowel vorstvrij als tochtvrij en in zijn geheel overdekt. Al deze  mogelijkheden bij Stalling & Opslag maakt Stalling & Opslag een perfecte partner die uitblinkt in flexibiliteit. Ook denken wij graag met u mee en kunnen u een zodoende passende grote magazijnruimte verhuren. Wanneer u nog vragen heeft kunt u rondkijken op onze site, hier vindt u verdere informatie over onze service, tarieven en andere onderwerpen.

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681