Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Oldtimer stalling

Uw schitterende oldtimer, dat is iets waar u trots op bent en waar u zeer zuinig mee omgaat. De prachtige oldtimers waarvan er geen een hetzelfde is, die behoeven de juiste onderhoud en behandeling. Het zou toch zonde zijn wanneer uw oldtimer deze uitzonderlijke staat niet vast weet te houden en daardoor zowel in emotionele als economische waarde afneemt. De meeste oldtimers worden in gebruik genomen als de klassieke trouwauto op verschillende bruiloften, andere oldtimers pronken op gala's en andere formele evenementen.

Geschikte oldtimer stalling

Een aantal bekende oldtimers zijn oldtimers van de merken Mercedes, Rolls Royce en Bentley. In deze auto's mag je gezien worden en vervoerd u in stijl. Toch is het in de meeste gevallen geen vervoersmiddel dat u iedere dag zult gebruiken, dit zorgt er voor dat de oldtimer langer zijn goede staat zal vasthouden. Wanneer u de oldtimer niet in gebruik heeft wilt u de staat optimaal bewaren en deze op een geschikte plek stallen. Deze passende plek is bij de meer dan geschikte stallingsruimte van Stalling & Opslag gelegen in Stramproy, gemeente Weert.

Kies voor stalling & Opslag en geniet van vele voordelen

De oldtimer stalling van Stalling & Opslag in Stramproy biedt vele voordelen tegenover overige stallingsruimtes, zo staat uw oldtimer bij Stalling & Opslag droog in een vorstvrije ruimte. Deze overdekte stalling voor uw auto is daarnaast ook beveiligd, dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken en uw oldtimer met een gerust hart bij Stalling & Opslag kunt achterlaten. Daarbij geniet u met de oldtimer stalling van Stalling & Opslag ook nog eens van zeer voordelige tarieven.

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681