Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Vouwwagen stalling

Met een vouwwagen verschaft u uzelf enorm veel mogelijkheden op vakantie en na de vakantie. In eerste instantie is een vakantie bedoeld om de dagelijkse sleur te ontwijken, even weg uit het dagelijkse leven en heerlijk ontspannen. De een vult een vakantie in met een ontspan vakantie waarbij er niet veel gedaan wordt, de ander gaat er juist op uit en trekt rond in de omgeving. In beide gevallen is het ideaal wanneer u bij aankomst geen tent meer hoeft op te zetten of andere rand zaken uit moet voeren. Daarom is een vouwwagen ideaal, daarbij is de vouwwagen ook een financieel verantwoorde investering.

De vouwwagen opbergen

Het voordeel van de vouwwagen is dat u deze na de vakantie ook weer snel kunt opbergen. Nadat u deze achter de auto gebonden heeft kunt u weer naar huis. Voor vele is het echter een probleem waar de vouwwagen moet staan na de vakantie. Deze komende periode is de vouwwagen niet eenvoudig op te bergen, staat deze eigenlijk alleen maar in de weg en is dit enorm lastig. Stalling & Opslag biedt hier een oplossing voor, bij Stalling & Opslag kunt u uw vouwwagen met een gerust hart stallen en geniet u vele voordelen ; slechts €30 per m2 per jaar!

Kies voor onze vouwwagen stalling en geniet van vele voordelen

Het stallen van uw vouwwagen bij Stalling & Opslag biedt u ongekend veel mogelijkheden. Allereerst staat deze niet op uw terrein, zo heeft u hier niet langer last van en kunt u op andere wijze gebruik maken van uw ruimte. Daarbij heeft de stallingsruimte van Stalling & Opslag ook de mogelijkheid om uw eigen vouwwagen te wassen, zo kunt u hem helemaal zuiver stallen en de volgende vakantie zonder zorgen beginnen. Daarbij is de stallingsruimte zowel tochtvrij als vorstvrij en is deze in zijn geheel beveiligd.

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681