Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Opslag

Zoekt u een goedkope en veilige opslagplaats die gelegen is in Midden-Limburg? Bij ons betaald u slechts €20 per m2! Stalling en Opslag gelegen in Stramproy, gemeente Weert, biedt u alle mogelijkheden om uw goederen op te slaan! Binnen onze hal is een beschikbare ruimte van 200- tot 300m2!

Specificaties

Stalling en opslag biedt u een zeer grote en gemoderniseerde opslagplaats die voorzien is van alle gemakken! De opslagplaats is gelegen op persoonlijk terrein, dit komt er op neer dat uw eigendom nagenoeg 24 uur per dag bewaakt wordt! Een unicum in deze branche. Ook de hoeveelheid opslagruimte kan worden aangepast aan uw wensen!

Unieke eigenschappen

We kunnen gemakkelijk grote hoeveelheden goederen kwijt, door onze doorrijhoogte van maar liefst 5 meter kunt u met nagenoeg elk voertuig de hal betreden. U kunt uw goederen met een gerust hart bij ons achterlaten, de vloer is namelijk verhard en uw goederen hebben geen last van de elementen!
 

Contact opnemen

Stalling en Opslag is niet verbonden aan vaste tijden, neem eenvoudig contact met ons op en maak een afspraak om uw goederen af te leveren!

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681