Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Opslagtips

Opslaan van goederen is niet zomaar het stallen van de spullen en einde oefening. Nee, bij het huren van opslag, opslagruimtes en magazijnruimte komt een heleboel kijken en dit is niet eenvoudig. Om het wat gemakkelijker te maken hebben we een lijst opgesteld voor u met de beste tips om het huren van opslag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met deze tips maakt u optimaal gebruik van een opslagruimte en kan er haast niets meer mis gaan.

Goederen

De goederen die u opslaat in de magazijnruimte slaat u op om deze veilig en verantwoord op te bergen. Stalling & Opslag gaat bekwaam met uw goederen om, maar om uw goederen optimaal te beveiligen kunt u ook zelf stappen ondernemen. Bedek uw goederen met dekens, verpak goederen in dozen die goed afgesloten zijn en zorg dat alles veilig gestald is. Ook is het een aanrader om lakens te plaatsen tussen de goederen zodat deze optimaal beschermd zijn.

De ruimte

Hoe meer opslagruimte u gebruikt, hoe meer kosten dit met zich meebrengt. Natuurlijk wil Stalling & Opslag u maximaal van dienst zijn en daarom hebben we ook een aantal tips voor de ruimte. Zo is het een aanrader om in hoogte te denken, maak daarbij optimaal gebruik van de ruimte door op te stapelen. Let wel, begin bij het stapelen met de zwaarste goederen. Ook kunt u goederen vaak eenvoudig in elkaar passen, leg er wel even een laken tussen zodat uw goederen optimaal beschermd blijven.  Ook doet u er verstandig aan om de goederen een kleine afstand van de muur af te plaatsen, zo kan de lucht zich vrij bewegen. Als laatste willen we als opslagtip meegeven dat het maken van een plattegrond ideaal is. Zo kunt u altijd uw goederen snel en efficiënt terug vinden.

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681