Waarom StallingOpslag?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Bewaakte stalling en opslag
  • Doorrijhoogte (5 meter)
  • Twee maal haal- en brengservice inbegrepen *
  • Mogelijkheid tot wassen van voertuig

Opslag huren

Heeft u niet voldoende ruimte om uw spullen op te slaan en bent u daarom op zoek naar een tijdelijke opslagplaats? Dan is opslag huren bij Stalling & Opslag te Stramproy een zeer interessante optie. Deze veilige opslagruimte biedt vele mogelijkheden voor alle bedrijven voor het opslaan van hun goederen. Zo kan deze opslagruimte zeer eenvoudig als magazijnruimte gebruikt worden door de grote inhoud van de opslagruimte.

Geniet vele voordelen

Bij Stalling & Opslag te Stramproy geniet u vele voordelen, wat te denken van het laden en lossen. Laden en lossen is een zeer belangrijk element in het verhuur van opslag, om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen is de ondergrond in zijn geheel verhard. Daarbij zijn we ook voorzien van een doorrijhoogte van maar liefst 5 meter! Dit zorgt ervoor dat u bij het laden en lossen geen rekening hoeft te houden met het voertuig dat u gebruikt en de hoogte hiervan. Deze voordelen zorgen ervoor dat het opslaan van uw goederen in de opslagruimte van Stalling & Opslag zeer aangenaam is.

Een passende magazijnruimte

Ook wanneer u de opslagruimte wilt gebruiken als magazijnruimte, is Stalling & Opslag de perfecte partner voor u. Wanneer u opslagruimte bij ons huurt vallen u  2 dingen direct op. Onze goedkope prijs en professionele locatie. Zo is de opslagruimte geheel beveiligd en afgesloten, dit zorgt er tevens voor dat de magazijnruimte zowel vorst- als tochtvrij is. Daarnaast begeeft de opslag zich op eigen terrein, zo kunt u altijd bij uw opgeslagen spullen om te laden en / of te lossen. Zorg dat uw spullen in goede handen zijn, zorg dat u uw spullen bij Stalling & Opslag opslaat.

Ik wil graag...

Stalling & Opslag
Soutsweg 9b
6039 RC Stramproy
Weert, Limburg

06 50 681 681